29.4.10

Johnson & Johnson! Τον έλουσε!



Ο Άρης έλουσε τον Ολυμπιακό με αμερικανικό σαμπουάν-όχι-πια-δάκρυα και τελικά...τον άφησε να κλαίει για τους χαμένους βαθμούς που άφησε φεύγοντας απ' την συμπρωτεύουσα. Ο Edward Johnson λες και έπαιζε σε τσόντα κάρφωσε δύο φορές τον τραγικότατο Νικοπολίδη με την βαριά του αφρικάνικη...ψ**ή(1)! Ο Άρης πλέον ξεκουράζεται κι ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα ενάντια στον αιώνιο αντίπαλο...τον ΜΠΑΟΚ-κι-ας-μη-γαμήσω-ποτέ ο οποίος είναι πια πιο υποψιασμένος αφού κι αυτόν ο Άρης είχε καθαρίσει με 2-0 στο πρωτάθλημα λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος.
(1)ψυχή

diss στον bromese.blogspot.com


Δηλαδή ποιός νομίζει ότι είναι επιτέλους; Τίποτα λιγότερο απο τραγικότατος. Πριν χρόνια εγώ αυτός κι ο τρίτος τραγικός ξεκινήσαμε μαζί και ταράξαμε τα νερά του blogging στην φτωχή Ελλαδίτσα. Σήμερα; Ο bromese.blogspot.com αποφάσησε να μας πουλήσει και να κάνει στροφή σε πιο 'καλλιτεχνικά' όπως είπε θέματα. Τραγικότατο λάθος έχω να πω εγώ. Ο τύπος βρώμεσε και θα βρωμέσει ακόμα περισσότερο μακρυά απ' το σπίτι του. Και να σου πω και κάτι; Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι σόϊ πειραματισμοί είναι αυτοί με τους ελέφαντες με τα ροζ στριγκάκια. Εντάξει το παιδί σύντομα θα καταλάβει το λάθος του και θα επιστρέψει γονατιστό... Ωστόσο respect στο κουτσό άλογο. Μέτρησε. Αυτή είναι χαρακτηριστική δουλειά ενός τραγικού.

Mourinho the winner!


Σ'ένα τραγικότατο από άποψης θεάματος match ο Mourinho απέδειξε ακόμη μια φορά πόσο γαμάτος είναι. Η Internazionale F.C αδικήθηκε κατάφορα πολλάκις. Τα σημαντικότερα παραπτώματα του ό,τι-να-τανε ρέφερι ήταν η αποβολή του Thiago Motta στο 28' και το goal offside του Pique στο 85'. Αυτά όμως μας καύλωσαν ακόμα περισσότερο γιατί όπως είπε κι ο μέγιστος Πορτογάλλος: " Πρόκριση με ήττα 1-0 για να τους τσούξει περισσότερο το κωλαράκι κι όταν τελείωσει ο αγώνας να πανηγυρίσω επιδεικτικά μπροστά στα πουτανάκια μου.".

28.4.10

Άρης και ζημιά στα μυαλά!

Vamos αρηανάρα, vamos campeoooon!


2-0 τον ανύπαρκτο!
Τον ξεφυτίλησε!
Το όνειρο του σεντονιού πιο κοντά απο ποτέ!


27.4.10

papa di pupiti

26.4.10

Το Μαρούσι βρώμεσε...τραγικότατα!


Άθλιο,παρακατιανό,τραγικότατο είναι οι ηπιότεροι χαρακτηρισμοί που μπορώ να σκεφτώ για το Μαρούσι. Σ' αυτό το διαβολικό μέρος κυρίαρχο είδος είναι οι αλβανοκάγκουρες. Το καλύτερο σημείο του Αμαρουσίου είναι αδιαμφισβήτητα ο δρόμος επιστροφής στο παραδεισένιο Χαλάνδρι. Για το θεό γιατί όλα αυτά τα top μουνιά συχνάζουν εκεί;!

Radiohead και σκαλώνω άγρια!



Αγαπημένο τραγούδι απ' το album 'In rainbows' των Radiohead.

Στάση εργασίας τα Μέσα Μαζίκης Μεταφοράς

Αύριο Τρίτη 27 Απριλίου τα Μέσα Μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας τις ώρες 11:00-17:00. Πιο συγκεκριμένα, συμμετέχουν τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ,τα τρόλεϊ,το τραμ,το μετρό κι ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος. Καλό είναι να υπολογίσετε πως ίσως μία ώρα πριν τις 11:00 και μια ώρα μετά τις 17:00 να εκτελούνται μειωμένα δρομολόγια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...