29.6.10

wanna μπει song

26.6.10

Επιτυχία


Στις τυχαίες συνθήκες να έχεις την ικανότητα να ευτυχήσεις.
Δεν είμαι μηδενιστής γιατί πιστεύω ότι το 'τυχαίο' επηρεάζεται σε κάποιο βαθμό απ' τις ικανότητες σου.
Ικανότητα: είναι και η προσαρμογή στις τυχαίες συνθήκες.

24.6.10

Αγαπημένο μου φαγητό


"Τρελαίνομαι για 'φασόλια με πράσινη πέτσα'". Θα αναρωτιέστε αν γίνεται να το πει αυτό άνθρωπος. Κι όμως γίνεται... Εγώ τα τρώω με φέτα πάντως.

'αποφθεχθεί'...

Η ορθογραφία αντικατοπτρίζει τη νοημοσύνη σου... Ένα ακόμα fail στο ενεργητικό σου.

ΔΩΣΤΟΥ ΚΛΑΜΑ


Τελικά οι κλαψομούνηδες ντιντίδες είναι πολλοί και δεν διστάζουν να βαλουν τα κλάματα ακόμα και μεσα στον κόσμο... κλάματα που θα είχαν αποφθεχθεί αν άκουγαν τον καθηγητή και τον επίκουρο του.

wanna μπει

Μια ανάρτηση για την ατάκα που ειπώθηκε...

23.6.10

vamos argentina

easy
2-0 το σκορ. De michelis και Palermo τα goal.
Η Αργεντινή στην επόμενη φάση και η Ελλαδίτσα...σπίτι της.
VAMOS!
Ο Θεός παρηγορεί τον ταλαίπωρο...

22.6.10

Χωρίς τίτλο.

20.6.10

be casual


Κατέληξα πως σημαντικά δεν είναι μόνο το status και το άγριο sex. Ή μάλλον κατέληξα πως για να επιτύχεις αυτά τα δύο και τελικά να 'πετύχεις' γενικότερα πρέπει αρχικά να είσαι casual.

Η φάση είναι 'ΤΏΡΑ'

Το εκτιμούμε αυτό το μαγαζί. Otinatane μουσική, otinatane κόσμος. Βέβαια όπως ήταν αναμενόμενο η περιοχή βρώμεσε ακόμα μια φορά. Και κερασάκι στην τούρτα η παρουσία μας στο party των παιδιών των λουλουδιών. Έτσι για να κυλιστούμε λίγο στο γρασίδι και να ξαποστάσουμε πριν πάρουμε το δρόμο του γυρισμού.

17.6.10

Torosides!


Σήκωσε το,το γα...βουουουουουουουουουου(ήχος βουβουζέλας) δεν μπορώ να περιμένω! Θέμα ψυχολογίας ήταν! Τώρα περιμένουμε ένα δώρο από τα αδέρφια μας τους Αργεντινούς που λογικά θα τους συναντήσουμε ξανά στον τελικό.

maradona(L)


Το μόνο που με χαλάει είναι ότι γράφω αυτό το άρθρο σήμερα ενώ έλεγα να το κάνω εδώ και μέρες. Θέλω να πω πως για μένα και να μην ερχόταν αυτό το 4-1 σήμερα ο Θεός είναι ένας. Η Αργεντινή αποδείχτηκε πως είναι η μόνη ομάδα που μπορεί κανείς πραγματικά να θαυμάσει. Και αυτή τη στιγμή η Αργεντινή έχει τη ψυχολογία παγκόσμιας πρωταθλήτριας, πράγμα που είναι έργο κατά 50% του Θεού και 50% των απίστευτων παιδιών του.


12.6.10

Έλλειψη Παπαδόπουλων...

Δικαιολογημένα ήρθε η ήττα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αφού απέναντι στους 5 Park και τους 6 Lee παρατάξαμε μόλις έναν Παπαδόπουλο... Αισιοδοξία ωστόσο επικρατεί στο ελληνικό στρατόπεδο καθώς όλοι πιστεύουν πως θα φύγουμε από αυτή τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι και τα goal γύρω στο 7-0 ή 8-0,και όχι 10-0 όπως το '94. Με τέτοιους ρυθμούς προόδου η εθνική στο world cup του 2026 θα γυρίσει με το ασύληπτο μόλις 4-0 ή 5-0. Οι πιο αισιόδοξοι μάλιστα αναφέρουν πως κατά πάσα πιθανότητα θα σημειώσουμε το πρώτο μας goal στη διοργάνωση του 2042. ΣΉΚΩΣΕ ΤΟ!

Κότεψα


Κότεψα όσο δεν πάει και η μέχρι τώρα τέλεια ιστορία μου απέκτησε ψεγάδι. Υπόσχομαι σε όλους τους αναγνώστες να μη ξανακοτέψω ποτέ ή τουλάχιστον να καταβάλω τη μέγιστη προσπάθεια γι' αυτό. Ζητώ συγγνώμη από τους bro ανά τον κόσμο.

11.6.10

Οι τζίβες και στο World Cup!


Το πρώτο goal της διοργάνωσης πέτυχε μόλις ο Tshabalala! Οι βουβουζέλες φυσάνε δυνατά!(Τα τύμπανα δεν βαράνε δυνατά). GO SOUTH AFRICA!

Άρχησε το ματς


Σ' ένα γήπεδο που μοιάζει με παραδοσιακό μαγειρικό σκεύος της Νοτίου Αφρικής, η διοργανώτρια αντιμετωπίζει το Μεξικό αυτή τη στιγμή. Ο ήχος που ακούγεται δεν είναι από κάποιο είδος τεράστιου κουνουπιού, αλλά απο τις 'βουβουζέλες', οι οποίες δίχασαν την παγκόσμια κοινότητα, αφού γράφτηκε σε σχετικά άρθρα πως απειλούν την ακοή μας. Άντε καλό World Cup να 'χουμε. Η ομάδα μας θα σας ενημερώνει καθ' όλη τη διάρκεια του.

6.6.10

Μουνοπαρέλαση 'ΤΏΡΑ'!

Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω. Μάλλον απαραίτητη προϋπόθεση για προσέλκυση πιπινιών σ' ένα μέρος είναι να έχει βρωμέσει τραγικότατα. Όπου φοσμπά και χαρά τα πιπίνια πρώτα! Πάντως μέτρησαν οι παρουσίες στο γκάζι. Πάμε 'τώρα' σε λίγο!

5.6.10

Αρμενιστής ο προορισμός τελικα!


Τα εισητήρια έκλεισαν! Η ψηφοφορία τελικά δεν μας βοήθησε αφού ανέδειξε ισόπαλους 3 προορισμούς(Αρμενιστή,Χμ,ΚΑΤ για ακτινογραφίες). Όμως τα μωρά με τα brazilian και οι τεράστιες κούνιες λύγισαν τους όποιους ενδοιασμούς και η ομάδα του otinatane θα είναι στη Χαλκιδική 15-22 Ιουλίου!

2.6.10

Απεργία 3 Ιουνίου

Αύριο, Πέμπτη 3 Ιουνίου, η Αθήνα χωρίς Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

1000 views.


WOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! THAT IS AWESOME!

1.6.10

Ψηφίστε! Κάνει καλό!


Στις κάλπες θα ξεδιαλύνουν όλα τελικά αφού να συνενοηθούν δεν μπορούν. Σε μια βδομάδα τα αποτελέσματα. Ανυπομονούμε.

Google pacman!


Πριν λίγες μέρες με αφορμή τα 30 χρόνια pacman η Google σχεδίασε ένα επετειακό logo. Το θεώρησα μακράν την πιο ωραία ιδέα απ' όλα τα logo της Google που έχω δει μέχρι σήμερα. Πίστεψα όμως πως όπως και κάθε άλλο logo θα κράταγε για μία μόνο μέρα. Ευτυχώς έκανα λάθος. Ήδη άλλαξα την αρχική μου σελίδα από http://www.google.com σε http://www.google.com/pacman/.

Καλό μήνα!


Εξελίξεις αναμένονται μέσα στον Ιούνη, πιθανώς τις πρώτες μέρες, όσον αφορά το θέμα των διακοπών. Ο Μ@*!#, για ακόμη μια φορά ο πιο otinatane απ' όλους, ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη και να μην έρθει καν διακοπές. Όσο για τον προορισμό ένας θεός ξέρει πως από τα coffee shop της Ολλανδίας καταλήξαμε στις σκηνές του Αρμενιστή... Πάντως δεν μας χάλασε... Έχω ακούσει ότι ρίχνεις ωραίο χέσιμο εκεί. Συν ότι δεν θα χάσουμε τα κωλαράκια των τουριστριών με τα brazilian! Τέλος, άξια αναφοράς είναι η μυθική συζήτηση που έγινε για τις διακοπές μας στα τέλη του προηγούμενου μήνα για την οποία ενημερωθήκατε αποκλειστικά απ' την ομάδα μας. Ελπίζουμε να ζήσουμε ανάλογες στιγμές και στο μέλλον. Καλό μήνα!

Αγαπημένος τρελός Χαλανδριώτης!

Αγαπημένος τρελός Χαλανδριώτης σύμφωνα με τις ψήφους σας αναδείχτηκε για το 2010 ο Ten Ten! PUMP UP THE VOLUME!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...