14.7.10

ΤΟ ΦΙΝΆΛΕ ΣΕΖΌΝ

Το 'otinatane 1' ανήκει πλέον στο παρελθόν. Από Σεπτέμβρη 'I 'll take your brain to another dimension'. Το 'otinatane 2' επιφυλάσει εκπλήξεις-χτυπήματα τα οποία θα το καθιερώσουν πλέον στην κορυφή της πνευματικής ζωής της χώρας.
Ανασκόπηση σίζον ουαν: δημιουργία αρτιότατου αισθητικά logo, καθιέρωση ιδιαίτερου ύφους, καθιέρωση θεματολογίας(μουσική, αθλητικά, έξοδος-πολιτισμός, σκέψεις), πρώτη αναγνώριση απ' το κοινό τα 1000+ views, διοργάνωση-καθιέρωση διαγωνισμού τρέλλας.


Ευχαριστώ


vodka (y)


Το καλύτερο party που έχω πάει ever! Matapito! Θα πάρω γάτα! Και φύγαμε για Αρμενιστή!

13.7.10

Skinny Women (L)


Γιατί όσο πιο πολύ πετάνε τα κοκκαλάκια τους τόσο πιο πολύ καυλώνουμε. Στην κορυφή η αξεπέραστη Kate Moss με το υπέρτατο style της. Και η Keira Knightley ωστόσο δεν πάει πίσω. Αγαπάμε λεπτές γυναίκες και τις θέλουμε στις ζωές μας.








Και για να πάμε σε κάτι πιο ντόπιο respect στην 'δεκαμετόνο' κοπέλα του μαλλιά, αλλά και φυσικά στο μεγαλύτερο ταλέντο..την κοπέλα του καρφούρ!

8.7.10

Έτοιμοι ν' 'Αρμενίσουν'


Η ομάδα του otinatane μετράει αντίστροφα τις μέρες για την αναχώρηση της με προορισμό τον Αρμενιστή. Έχοντας καλοκαιρινή διάθεση δεν θ' απαντήσω στον τραγικό συνάδελφο και τα πικρόχολα σχόλια του. Κανείς δεν ξέρει ακόμα αν ο τραγικότατος Μ@#$% θα έρθει τελικά μαζί μας. Οι σκηνές έχουν χωριστεί κι εγώ ο σπρίντερ ετοιμάζομαι να καβατζώσω τη θέση κάτω απ' το δέντρο η οποία θα μας εξασφαλίσει άνετους ύπνους χωρίς ήλιο τα πρωινά. Οι 7 μέρες διαμονής μας σίγουρα θα είναι παραδεισένιες. Τα πάντα έχουν προγραμματιστεί. Μουσική θα έχουμε και θα ξυπνάμε κάθε πρωί με 'alejandro'. Poker θα παίξουμε αφού έχουμε και μάρκες. Οι γαμάτοι θα πάιζουν σκάκι ενώ οι υπόλοιποι, οι λιγότερο ικανοί, θα δοκιμάσουν την τύχη τους σε τυχερά παιχνίδια όπως τάβλι. Τα πεπένια με τα brazilian μας περιμένουν. Εγώ έχω υποσχεθεί να αποκαταστήσω έναν φίλο μου και δεν θα φύγω από Αρμενιστή αν δεν το κάνω. Οι μεταφορές μας θα πραγματοποιηθούν με ιδωτικό τζετ το οποίο θα αναχωρήσει απ' το EL VENIZELOS 15/7 πουρνό πουρνό. Πληθώρα κόσμου αναμένεται να κατακλύσει το αεροδρόμιο αυτό 7 μέρες αργότερα, που είναι προγραμματισμένη η άφιξη μας, για να υποδεχτεί την ομάδα μας η οποία έχει υποσχεθεί ότι θα γυρίσει σπίτι με το 'τρόπαιο της διασκέδασης'. It's going to be LEGENDARY.

7.7.10

WANNABEΨΑΓΜΕΝΟΣΦΙΛΟΣΟΦΟΣFAIL

Των άκρων.

Προφανώς και δεν μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο. Οπότε συμβιβάσου. Οτιδήποτε άλλο κρίνεται τραγικότατο από εμένα. Διάβασε τις καταστάσεις γύρω σου και προσαρμόσου. Οτιδήποτε άλλο κρίνεται ουτοπικό. Δεν είμαι μηδενιστής γιατί με επιβεβαιώνει η στατιστική: η μη-προσαρμογή υποδηλώνει ανυπαρξία πρακτικής λογικής.

3.7.10

Χωρίς αυτούς τίποτα το World Cup

Για ποιό λόγο να δω World Cup πλέον; Να δω τη Γερμανία; Που νομίζεις ότι είναι κάποιος σύλλογος και όχι εθνική ομάδα έχοντας παίχτες 5 διαφορετικών εθνικοτήτων. Να δω Ισπανία; Που πείτε με όσο κομπλεξικό θέλετε αλλά έχω βαρεθεί να την βλέπω να τα σηκώνει όλα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Συμπαθώ Ουρουγουάη αλλά την μίσησα που απέκλεισε Γκάνα με τόσο άθλιο τρόπο. Σε 4 χρόνια πάλι world cup :/


Χωρίς αυτούς τίποτα το World Cup.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...