5.5.10

otinatane logo


Η ομάδα του otinatane δεν επαναπαύεται ποτέ. Ρωτήσαμε τον ειδικό σε θέματα design... Πρόκειται για μια παγκοσμίου βεληνεκούς γραφίστρια η οποία θέλησε να μην αποκαλύψουμε το όνομα της. Δεν διστάζουμε να σας αποκαλύψουμε όμως ότι της τελευταίες ημέρες η star απολαμβάνει τον ήλιο και τις παραλίες της Πάρου!
'Το logo της ανατρεπτικής σας ομάδας θα δημιουργήσει νέα σχολή στο χώρο καθώς ήδη πολλοί σκέπτονται να χαρακτηρήσουν το 2010 ως έτος 'μηδέν' για τη γραφιστική. Εμένα προσωπικά με αναστάτωσε!' ήταν τα πρώτα της λόγια που ξάφνιασαν και εμάς τους ίδιους. 'Οι τρεις γραμμές παραπέμπουν στη θρησκεία μας κι έτσι εξηγείται η ευλογία που απολαμβάνει αυτό το blog να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Απ' την άλλη, το λουκάνικο προσδίδει μια sexy πινελιά που έρχεται σε αντίθεση με το ψωμάκι που το κρατά στοργικά στην αγκαλιά του και το οποίο συμβολίζει την οικογενειακή θαλπωρή... Με λίγα λόγια θα το χαρακτήριζα excellent,marvelous, absolutely fabulous!'.
Όταν οι κόποι σου ανταμείβονται με τόσο κολακευτικά λόγια απ' τους πλέον ειδήμονες δεν έχεις παρά να συνεχίσεις να προσπαθείς για να παραμείνεις στην κορυφή. Από όλη την ομάδα του otinatane ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' για την υποστήριξη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...