20.8.10

Ορέστης Ντάντος

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο τον γνωρίζετε. Το κύμα των μουφο-εναλλακτικών τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει τσουνάμι και αναρωτιέμαι αν μπορεί κανείς να προλαβαίνει να τους παρακολουθήσει. Το παιδί αυτό εγώ προσωπικά το γνώρισα από ένα τραγούδι του που έπαιζε στο freedom88.9 όλο το χειμώνα και μάλλον εξακολουθεί να παίζει. "Θα πάω όταν γουστάρω" λέγεται, και ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται να τα λέει πολύ ψαγμένα ο τύπος συνομιλώντας με το χάρο... τελικά πρόκειται για ένα μιζερο-τράγουδο χαμηλού επιπέδου ποίησης(όπως ίσως την αποκαλούν οι ίδιοι οι δημιουργοί) wanna μοιάσει στην προηγούμενη γενιά εναλλακτικών της χώρας οι οποίοι τουλάχιστον διατήρησαν ένα επίπεδο και παρουσίασαν κάποιο έργο(και των οποίων προσωπικά έιμαι fan). Το δυσάρεστο είναι ότι τα σκυλάδικα όπως αποδεικνύονται στιχάκια τους με έντεχνη ενδυμασία είναι πολύ επικίνδυνα για όλους εμάς που ψάχνουμε να βρούμε νέους Έλληνες δημιουργούς(γιατί πιστεύουμε ότι ακόμα υπάρχουν) για να τους υποστηρίξουμε. Ωστόσο η σαπίλα έχει περάσει μέσα (και) σ' αυτόν τον κύκλο και τείνω να πειστώ πως δεν αξίζει να αναζητώ κάτι καινούριο σ' αυτόν.

Αν δυσκολεύεστε να χωνέψετε όλες αυτές τις κακίες και την απαισιοδοξία ακούστε το επόμενο σουξέ του εν λόγω δημιουργού που παίζει καθημερινά στο 'pure λocaλ' του MTV και όλα θα ξεδιαλύνουν. Δώστε έμφαση στο στίχο του ρεφρέν από 0:50 έως 1:10 !!

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Αυτά θα έλεγε κάποιος κομπλεξικός ο οποίος θα έριχνε μια πολύ πρόχειρη ματιά στον Ορέστη. Η αλήθεια είναι όμως ότι πρόκειται για έναν υπερβολικά ψαγμένο νέο που κράζει τους μπουζουκόβιους clubάκηδες της χώρας με ιδιαίτερα ειρωνικό τρόπο...

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...